fbpx ...

Svoja u hiljadu boja

#svoja – Svoja u hiljadu boja

S V O J A – Hanummah filozofija koja već odavno stane samo u jednu riječ, od danas je službeno i jedna prava ženska KAMPANJA!

Inspirisane autentičnošću naših Hanummah klijentica, izmaštale smo kolekciju raznobojnih dukserica koje nose jasnu poruku. Biti autentično ljudsko biće znači živjeti svoj život posve iskreno, bez kalkulacija, vjerujući onom unutarnjem osjećaju za dobro i loše. Najčešće ono unutarnje prati naša vanjština. Naš spoljašnji izgled je kao avatar koji kreiramo, jer i na taj način komuniciramo sa svijetom.

Hanummah kampanja S V O J A ima za cilj da svijet inspiriše sa divnim, autentičnim ženama koje nadilaze etikete, kutije i obrasce svojom vizijom o tome kakav bi svijet trebao biti. Biti autentična žena ( S V O J A ) nadilazi vrijeme, modu, društvene mreže, nas. Svevremenski je tragati za onim što te istinski ispunjava i voljeti ženu koja postaješ u tom procesu. Pusti da te svaka od naših odabranih autentičnih žena na svoj način inspiriše, a ti svojim odabranim ženama širi ljubav dalje i pokloni im S V O J A duksericu!

Spremna?

Na pitanje, kada sam odlučila da budem svoja… Kada sam to shvatila da sam postala #SVOJA. Naručih kafu, otvorih laptop i počeh da pišem odgovor. Bez razmišljanja, analiziranja, krojenja priče.

U nemogućnosti da nađem posao u struci, radila sam poslove za koje smatram da mogu raditi i znam da radim, uglavnom neke administrativne poslove sam radila. Ubaciti kreativca u kancelariju je najveća greška… Gušio me svaki radni dan, odlazak na posao je bio pretežak, iz dana u dan sve je bilo teže. Onda se desio jedan prijelomni trenutak, kada je vlasnik (čitaj Privatnik) kompanije u kojoj sam radila, rekao da mu ne treba trudna radnica, i da sam trebala razmišljati (mislići nisi trebala biti trudna, jer za takve nema mjesta u firmi). Naravno da sam bila u šoku i nije lahko takvu informaciju prihvatiti, ali zahvaljujući takvom stavu i postupku poslodavca u meni se rodila želja.

U tom trenutku nisam imala pojma šta će biti, ali sam znala da će se desiti, odlučno sam kazala suprugu: “neću više radi poslove koji nisu moja struka, želim raditi posao koji volim, želim pokrenuti neku svoju priču. Ubrzo, iz potrebe, sam aktivirala svoj najdraži hobi, šivenje, i odmah znala da će to biti moj posao. To je posao koji volim cijelim bićem, u kejem uživam i dišem punim plučima. Za mene moj posao je relaksacija (osim onih djelića kada moram da se bavim administracijom 🙂 ).

U trenutku kad sam se odlučila za slobodu i hrabro rekla “ne” svemu što ne želim, postala sam SVOJA. Dovoljna je odluka, ostalo sve krene kao lavina.

Dukserica #svoja je prekvalitetan, originalan komad odjeće koji ima svoju priču, a možeš ga poručiti u mnogo boja. Hanummah Fashion Design je za sve odlučne i hrabre žene kreirala originalan poklona koji možete naručiti za sebe i(li) za posebne žene u svom životu.🖤

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Shopping Cart
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.