fbpx ...

Burkini ili haljina

Burkini ili haljina

 

Jeste li ikada probali burkini?

Postoji mnogo različitih vrsta burkinija, razlikuju se po dizajnu , ali i ono važnije po materijalu od kojeg su sačinjeni. U svakom slučaju svaki dizajn i svaki materijal ima svoje prednosti i mane, pa tako svako sebi bira shodno ličnom preferiranju i želji.

 

 

Da li na plaži volite nositi burkini ili ipak više volite neku drugu odjeću ili haljine?

 

Kako burkini nije ugodan za nošenje, većina žena na plaži nosi ugodne duge haljine ili neku drugu odjeću koja je u skladu sa propisima hidžaba. U burkiniju se okupaju, uživaju u vodi, i odmah po izlasku iz vode oblaće haljinu i ili nešto drugo u čemu se osjećaju komotno.

 

Nije rjedak slučaj da pojedine žene uopšte ne žele da nose burkini, pa kada dođu na plažu jednostavno sjede i uživaju, a kupanje odlažu za halal hotele, termine na bazenima samo za žene ili druge opcije gdje se mogu raskomoti i uživati u kupanju.

 

Oni koji vole more i morsku vodu, mogu takođe uživati u priobalnim restoranima i baštama uz doručak i najljepše doba dana na plaži ili pred zalazak sunca pijući svoju kafu i gustirajući najdraži desert, ili pak šetnji uz obalu. Za ovakve prilike mogu obući svoje najljepše Hanummah fashion design haljine i usput napraviti predivne slike kako bi zabilježili posebne trenutke za drage uspomene.

 

Sa druge strane osobe koje vole osjećaj morskih talasa i morske vode će obući burkini kakav kod on bio i uživati u moru bez obaziranja na burkini i udobnost. Zapravo plivanje u morskoj vodi je toliko opuštajuće da sve drugo postaje nevažno. Izlazak iz vode i boravak na palži poslije je jedino vrijeme kada postajemo svjesni burkinija.

 

Veoma često užitak sa porodicom i zajedničko vrijeme je presudno i najvažniji dio odmora. Pa se stoga i sve ostalo prilagodi tome. Onima koji imaju malu djecu je najvažnije da djeca uživaju i da su sigurni, onima koji dođu samo sa suprugom je važno da odmor provedu skupa.

 

Koliko god bilo onih za i onih protiv, moramo priznati da je onaj ko je osmislio burkini pomogao mnogima i napravio veliku olakšicu. Moramo priznati da je super izum.

 

Kako u svemu vidimo napredak i sve dobiva svoje bolje verzije, tako se nadamo da će i burkini doživjeti procvat i da će uskoro imati veći izboor, bolje karakteristike i bolji tekstil. Hanummah fahion desig trenutno u ponudi nema burkini, ali ima mnogo lijepih haljina za pokrivene kao i drugih odjevnih predmeta. Nemojte se iznenaditi ako već  u narednoj sezoni ponudi dodamo Hanummah burkini.

 

Najvažnije je da iskoristimo more i ljeto onda kada imamo mogućnost dobiti godišnji odmor, kada nas nikakve okolnosti ne sprećavaju, kao što je u predhodom periodu to bila pandemija. Organizujmo sebi odmor koji će biti užitak za porodici, jer takvi trenutci se pamte za cio život. Moda se mjenja, odjeća se mjenja, stilovi se mjenjaju, samo more ostaje more i plaža ostaje plaža.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Shopping Cart
Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.